Doorgaan naar hoofdcontent

Cheers

Eerst een bedankje, vind het zo leuk om steeds jullie reacties te lezen én dat er weer een paar nieuwe volgers bij zijn, super!


Aanstaande vrijdag is mijn broer jarig en natuurlijk krijgt hij een kaartje! De Cheers stans vind ik zo leuk en ik heb verschillende stansen die daar perfect bij passen. Ik zag bij AAA Cards de nieuwe challenge - Diecuts as main focus on your card. Ik gebruikte alleen maar stansen en geen stempels dit keer. Ik stanste Cheers uit twee kleuren glittercardstock die ik tegen elkaar aan plakte op wit cardstock voor het uitstansen. Geeft wel een grappig effect! Verder een aantal scribble stansen van MFT in verschillende groen- en blauwtinten. En natuurlijk een glaasje wijn erbij! Zaterdag mogen we naar het feestje, dus het kaartje gaat op de brievenbus zodat hij die alvast op zijn verjaardag krijgt!








Reacties

Sarah zei…
Leuke kaart!
Melissa L. zei…
This is a beauty, Danielle. Gorgeous sparkly flowers and a great color combination. Thanks for sharing with us a AAA Cards.
Marjan zei…
Gaaf! Dat verloop in de tekst is ook mooi!
Ellen zei…
Leuk!!! Gaaf ook dat je de cheers van twee kleuren hebt gemaakt. Tof idee (eentje om te onthouden ;-)).
leuke gezellig vrolijk verjaardag kaart!!!!

fijne dag liefs Annemarie
Larissa zei…
Mooie kaart voor je broer, die gaat hij vast heel mooi vinden.
Sylvia zei…
Leuke verjaardagskaart voor je broer,Daniëlle.

Groetjes,Sylvia.
Joke de Wit zei…
Prachtig Daantje hier zal hij wel blij mee zijn.Gr.Joke
Stella zei…
Wat een leuk idee om uit twee kleuren glitter cardstock te stansen. Mooie manier om een beetje glitter en glans toe te voegen aan een verjaardagskaart. Gaaf om al die stansen bij elkaar te zien; daar ben jij heel goed in!
Dat wordt zaterdag vast gezellig; je broer boft met zijn creatieve zus:)

Wij waren zondag ook aan de wandel; toen ruim 7 kilometer. Wat was het koud, nat en het waaide....Vandaag een tandje erbij; de 11 kilometer aangetikt. Het was heerlijk weer en met de zon erbij was het een makkie. Ben nu wel redelijk afgedraaid ha!
Fijne avond!
toffe kaart Danielle, leuk met die kleurtjes en tof die tweekleurige Cheers!
nancy
Rhodé zei…
Leuk, die tekst in twee kleuren! Een echte mannenkaart!
!neke zei…
Mooie kaart voor je broer !!!!!!
Gaaf die tekststans !
karien zei…
Leuk kaartje!!
Mariken zei…
Wat een gave stans, daar ben ik gek op! Je kunt er zoveel kanten mee op! Echt een toffe mannenkaart heb je gemaakt, dat zal hij leuk vinden!!
Rosina zei…
Prachtig kaartje heb je voor je broer zijn verjaardag gemaakt Daniëlle...hele mooie stansjes gebruikt ook in leuke kleurtjes zo bij elkaar...

groetjes
Rosina
mooie verjaardagskaart geworden
I love those scribble dies! And a fab color combination. Thank you for joining us at AAA Cards!